Mesttransport

Reken voor uw mesttransport op Gijsels, erkende mestvervoerders gespecialiseerd in mesttransport voor de landbouwsector in binnen- en buitenland.

Zit u met een overgrote mesthoop door de ophoping van uw mestoverschotten? Of bent u op zoek naar mest om uw landbouwgrond te voeden? Reken dan op Gijsels voor al uw mesttransport, zowel voor vaste als vloeibare mest.

Mest ophalen

Vaak hebt u als landbouwer niet de middelen om uw mest zelf af te voeren of te transporteren. Reken op het agrarisch transport van Gijsels om uw mest op te halen. We komen met een tankwagen of kipwagen bij u langs. We zorgen voor een correcte en snelle afvoer van uw vaste of vloeibare mest.

Mest aanvoeren

U wilt mest laten aanvoeren om uw grond te voeden? Als mesttransporteur met veel connecties over heel België hebben wij altijd wel mest beschikbaar. Reken op ons voor de correcte aanvoer van uw mest.

Erkende mestvervoerders

Als erkende mestvervoerders zijn wij gecertificeerd door de Vlaamse overheid voor alle mesttransport, zowel voor vloeibare als vaste mest. Alle onze tankwagens en kipwagens zijn officieel erkend en zijn uitgerust met een AGR-GPS-systeem.

Mesttransport nodig? Contacteer ons!