Agrarisch transport

Agrarisch transport, zowel nationaal als internationaal. Reken op de expertise van Gijsels voor alle mesttransport, landbouwtransport en afvaltransport! Wij leveren uw goederen veilig en op tijd.

Kiptransport

Kiptransport

Gijsels verzorgt uw kipper transport. Mest, graan of andere bulkgoederen? Wij regelen het transport. Snel en eenvoudig vervoer, het kan dankzij onze 4 kipwagens!

Tanktransport

Tanktransport

Tanktransport, bulktransport, mesttransport, vervoer van afvalstoffen… U noemt het, Gijsels doet het. Zowel transport België als transport Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

landbouwtransport

Landbouwtransport

Reken voor al uw landbouwtransport op Gijsels, gespecialiseerd in alle transport & vervoer, ook voor de landbouwsector.

mesttransport

Mesttransport

Zit u met een overgrote mesthoop door de ophoping van uw mestoverschotten? Of bent u op zoek naar mest om uw landbouwgrond te voeden? Reken dan op Gijsels voor al uw mesttransport, zowel voor vaste als vloeibare mest.

afvaltransport

Afvaltransport

Ook voor afvaltransport zijn we ideale partner. Denk daarbij aan het vervoer van slachtafval , bouw- en sloopafval en andere afvalstoffen.

Loonwerkbedrijf Gijsels rijdt sinds de jaren ’90 uit om agrarische transporten tijdig op hun plaats van bestemming te brengen. Nationaal transport én internationaal transport en vervoer worden op die manier tot een goed einde gebracht. Hoe? Met 17 eigen tankwagens, 4 kippers en het ISO-certificaat op zak.

Landbouwbedrijven en industriële bedrijven: allemaal doen zij beroep op het professionele transport van Gijsels. Een greep uit ons aanbod:

Transport is een van de belangrijkste schakels in de logistieke keten. Laat niets aan het toeval over en vertrouw op een professionele partner uit de sector. Transport voor landbouw en industrie: dat is waar we goed in zijn!

Internationaal agrarisch transport

Naast agrarisch transport binnen België, hebben wij ook de expertise en mogelijkheden om uw internationaal agrarisch transport (binnen Europa) te verzorgen. Reken op Gijsels voor al uw transport naar en van Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Duitsland etc.